Πώς να απενεργοποιήσετε τη γρήγορη εναλλαγή χρηστών στα Windows 7, 8 ή 10

Η γρήγορη εναλλαγή χρηστών μπορεί να είναι πρακτική, αλλά συνοδεύεται από μειονεκτήματα. Δείτε πώς μπορείτε να το απενεργοποιήσετε σε όλες τις εκδόσεις των Windows, εάν θέλετε.

Η γρήγορη εναλλαγή χρηστών επιτρέπει στους χρήστες να εισέρχονται σε έναν υπολογιστή ενώ άλλοι χρήστες είναι ακόμη συνδεδεμένοι. Ενώ προσφέρει το προφανές πλεονέκτημα ότι δεν αναγκάζει άλλους χρήστες να αποσυνδεθούν προτού μπορέσετε να συνδεθείτε με τον δικό σας λογαριασμό, έχει κάποια μειονεκτήματα. Εφ 'όσον είναι συνδεδεμένοι άλλοι χρήστες, τα Windows χρησιμοποιούν επιπλέον πόρους σε αυτούς — ειδικά αν έχουν αφήσει ενεργές τις εφαρμογές εντάσεως πόρων ή τις υπηρεσίες παρασκηνίου. Εάν είναι συνδεδεμένοι άλλοι χρήστες, δεν μπορείτε επίσης να επανεκκινήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή χωρίς να τους αποσυνδεθείτε ή να διακινδυνεύσετε να χάσετε τυχόν ανοιχτά αρχεία που δεν έχουν αποθηκεύσει. Εάν έχετε πολλούς χρήστες στον υπολογιστή σας και προτιμάτε να μην έχετε διαθέσιμο το Fast User Switching, απλά πρέπει να κάνετε μια γρήγορη επεξεργασία στο μητρώο των Windows ή στον τοπικό επεξεργαστή πολιτικής ομάδας.

Θα πρέπει να σημειώσετε ότι αυτή η εισβολή δεν απενεργοποιεί τεχνικά τη γρήγορη εναλλαγή χρηστών. Αντ 'αυτού, κρύβει όλες τις διεπαφές χρήστη διακόπτη που εμφανίζονται στο μενού Έναρξη, οθόνη σύνδεσης και Διαχείριση εργασιών. Όταν όλοι οι χρήστες αποσυνδεθούν από τους λογαριασμούς χρηστών τους, δεν θα μπορούν πλέον να μεταβούν σε άλλους χρήστες χρησιμοποιώντας τη διεπαφή των Windows, η οποία για όλους τους πρακτικούς σκοπούς είναι η ίδια με την απενεργοποίηση της δυνατότητας.

Οικιακοί χρήστες: Απενεργοποιήστε τη γρήγορη εναλλαγή χρηστών με την επεξεργασία του μητρώου

Εάν έχετε έκδοση Windows Home, θα πρέπει να επεξεργαστείτε το μητρώο των Windows για να πραγματοποιήσετε αυτές τις αλλαγές. Μπορείτε επίσης να το κάνετε με αυτόν τον τρόπο εάν έχετε Windows Pro ή Enterprise, αλλά αισθάνεστε πιο άνετα να εργάζεστε στο Μητρώο από ό, τι το πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής ομάδας. (Αν έχετε Pro ή Enterprise, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τον ευκολότερο πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής ομάδας, όπως περιγράφεται στην επόμενη ενότητα.)

Τυπική προειδοποίηση: Ο Επεξεργαστής Μητρώου είναι ένα ισχυρό εργαλείο και η εσφαλμένη χρήση μπορεί να καταστήσει το σύστημά σας ασταθές ή ακόμη και μη λειτουργικό. Αυτό είναι ένα πολύ απλό hack και εφ 'όσον τηρείτε τις οδηγίες, δεν θα πρέπει να έχετε προβλήματα. Τούτου λεχθέντος, αν δεν έχετε δουλέψει ποτέ μαζί του, σκεφτείτε να διαβάσετε σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Επεξεργαστή Μητρώου πριν ξεκινήσετε. Και σίγουρα δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου (και του υπολογιστή σας!) Πριν κάνετε αλλαγές.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου σαν επαγγελματίας

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε τον Επεξεργαστή Μητρώου πατώντας Έναρξη και πληκτρολογώντας "regedit". Πατήστε Enter για να ανοίξετε τον Επεξεργαστή Μητρώου και να του δώσετε την άδεια να κάνετε αλλαγές στον υπολογιστή σας.

Στον Επεξεργαστή Μητρώου, χρησιμοποιήστε την αριστερή πλευρική γραμμή για να μεταβείτε στο ακόλουθο κλειδί:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System

Στη συνέχεια, θα δημιουργήσετε μια νέα τιμή μέσα στο Systemκλειδί. Κάντε δεξί κλικ στο Systemπλήκτρο και επιλέξτε Νέα> Τιμή DWORD (32-bit). Ονομάστε τη νέα τιμή "HideFastUserSwitching."

Κάντε διπλό κλικ στη νέα HideFastUserSwitchingτιμή για να ανοίξετε το παράθυρο ιδιοτήτων της. Αλλάξτε την τιμή στο πλαίσιο "Δεδομένα τιμής" από 0 σε 1 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "OK".

Τώρα μπορείτε να κλείσετε τον Επεξεργαστή Μητρώου. Θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από τυχόν λογαριασμούς χρηστών που είναι συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή (ή να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή) και μετά να συνδεθείτε ξανά με τους λογαριασμούς που θέλετε. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να ελέγξετε την αλλαγή ανοίγοντας το μενού Έναρξη και επαληθεύοντας ότι η επιλογή εναλλαγής σε άλλους χρήστες δεν υπάρχει πλέον.

Για να αντιστρέψετε την αλλαγή, απλώς ακολουθήστε τα ίδια βήματα και επαναφέρετε την HideFastUserSwitching τιμή στο 0 ή διαγράψτε εντελώς την τιμή.

Κατεβάστε το Hack με ένα κλικ

Εάν δεν επιθυμείτε να κάνετε βουτιά στο Μητρώο μόνοι σας, έχουμε δημιουργήσει δύο λήψεις μητρώου με δυνατότητα λήψης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Η μία απενεργοποίηση απενεργοποιεί τη γρήγορη εναλλαγή χρηστών και η άλλη την ενεργοποιεί ξανά, επαναφέροντας την προεπιλεγμένη ρύθμιση. Και τα δύο περιλαμβάνονται στο ακόλουθο αρχείο ZIP. Κάντε διπλό κλικ σε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, κάντε κλικ στις οδηγίες και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Γρήγορες συνδέσεις εναλλαγής χρηστών

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Πώς να φτιάξετε το δικό σας Windows Hacks Registry

Αυτά τα hacks είναι πραγματικά μόνο το System κλειδί, απογυμνώνονται στην HideFastUserSwitchingτιμή που περιγράψαμε παραπάνω και στη συνέχεια εξάγονται σε ένα αρχείο .REG. Η εκτέλεση της εισόδου "Απενεργοποίηση γρήγορης εναλλαγής χρηστών" δημιουργεί την HideFastUserSwitching τιμή και την ορίζει σε 1. Η εκτέλεση της εισβολής "Ενεργοποίηση γρήγορης εναλλαγής χρηστών (προεπιλογή)" διαγράφει την τιμή. Και αν σας αρέσει να παίζετε με το Μητρώο, αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε πώς να κάνετε τα δικά σας αρχεία μητρώου.

Χρήστες Pro και Enterprise: Απενεργοποιήστε τη γρήγορη εναλλαγή χρηστών με τον τοπικό επεξεργαστή πολιτικής ομάδας

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Χρήση του προγράμματος επεξεργασίας πολιτικής ομάδας για να τροποποιήσετε τον υπολογιστή σας

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10 Pro ή Enterprise, ο ευκολότερος τρόπος απενεργοποίησης της γρήγορης εναλλαγής χρηστών είναι με τη χρήση του προγράμματος επεξεργασίας πολιτικής τοπικής ομάδας. Είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο, οπότε αν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν, αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μάθετε τι μπορεί να κάνει. Επίσης, εάν βρίσκεστε σε εταιρικό δίκτυο, κάντε όφελος σε όλους και επικοινωνήστε πρώτα με τον διαχειριστή σας. Εάν ο υπολογιστής εργασίας σας είναι μέρος ενός τομέα, είναι επίσης πιθανό ότι είναι μέρος μιας πολιτικής ομάδας τομέα που θα αντικαταστήσει την πολιτική τοπικής ομάδας, ούτως ή άλλως.

Στα Windows 10 Pro ή Enterprise, πατήστε Έναρξη, πληκτρολογήστε gpedit.msc και πατήστε Enter.

Στον Επεξεργαστή πολιτικής τοπικής ομάδας, στο αριστερό παράθυρο, ανατρέξτε στην ενότητα Διαμόρφωση υπολογιστή> Πρότυπα διαχείρισης> Σύστημα> Σύνδεση. Στα δεξιά, βρείτε τη ρύθμιση "Απόκρυψη σημείων εισόδου για γρήγορη εναλλαγή χρηστών" και κάντε διπλό κλικ σε αυτήν.

Στο παράθυρο ιδιοτήτων που ανοίγει, επιλέξτε "Ενεργοποιημένο" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο "OK".

Τώρα μπορείτε να βγείτε από το πρόγραμμα επεξεργασίας τοπικής πολιτικής. Αποσυνδεθείτε από τυχόν λογαριασμούς όπου ένας χρήστης είναι συνδεδεμένος (ή επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας). Όταν συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας, ελέγξτε την αλλαγή σας επαληθεύοντας ότι η επιλογή αλλαγής χρηστών έχει καταργηθεί από το μενού "Έναρξη". Εάν οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τη Γρήγορη εναλλαγή χρηστών, απλώς ακολουθήστε την ίδια διαδικασία και ορίστε ξανά αυτήν την επιλογή σε Απενεργοποιημένη ή Δεν έχει ρυθμιστεί.