Πώς να αποκλείσετε άτομα στο Facebook Messenger

Ενώ μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον εντελώς στο Facebook, είναι ένα αρκετά δραματικό μέτρο. Ουσιαστικά, ο λογαριασμός σας στο Facebook θα πάψει να υπάρχει για αυτούς. Εάν προσπαθείτε απλώς να κάνετε λίγο διάλειμμα, μπορείτε να τους φιλέψετε ή να τους αποκλείσετε από την αποστολή μηνυμάτων Facebook, ώστε να μην μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας ιδιωτικά. Δείτε πώς.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Facebook

Στην ιστοσελιδα

Ανοίξτε μια συνομιλία με το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι επάνω δεξιά και επιλέξτε Αποκλεισμός μηνυμάτων…

Κάντε ξανά κλικ στο Αποκλεισμός μηνυμάτων και δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Για να καταργήσετε τον αποκλεισμό τους, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι και, στη συνέχεια, κατάργηση αποκλεισμού.

Στην εφαρμογή Facebook Messenger

Ανοίξτε τη συνομιλία με το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε και πατήστε το όνομά του στο επάνω μέρος της οθόνης.

Πατήστε Αποκλεισμός και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την εναλλαγή αποκλεισμού μηνυμάτων

Για να καταργήσετε τον αποκλεισμό τους, απλώς αναστρέψτε την εναλλαγή μηνυμάτων αποκλεισμού.