Πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά το Nintendo 3DS σας

Μπορεί να έρθει μια στιγμή που ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε εργοστασιακά το Nintendo 3DS. Ίσως το ξεφορτωθείτε, ή ίσως θέλετε απλώς μια νέα αρχή. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια εύκολη διαδικασία. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα πρώτο: Βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο με Wi-Fi

Εάν έχετε συνδέσει το αναγνωριστικό δικτύου Nintendo στο 3DS, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο προτού μπορέσετε να την επαναφέρετε εργοστασιακά, έτσι ώστε το NNID να μπορεί να αποσυνδεθεί από το 3DS.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Πώς να κάνετε τη μπαταρία του Nintendo 3DS να διαρκέσει περισσότερο

Επομένως, εάν δεν έχετε συνδεθεί NNID στο 3DS σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό το βήμα. Αλλά αν το κάνετε, τότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο πρώτα.

Αυτό θα το κάνει αυτόματα όταν προσπαθείτε να επαναφέρετε το σύστημα, αλλά μπορείτε επίσης να το κάνετε εκ των προτέρων μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις (είναι το εικονίδιο με το κλειδί στη λίστα των εγκατεστημένων παιχνιδιών και εφαρμογών) και επιλέγοντας "Ρυθμίσεις Διαδικτύου".

Βήμα δεύτερο: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Μόλις είστε βέβαιοι ότι είναι συνδεδεμένο με Wi-Fi, ήρθε η ώρα να το επαναφέρετε εργοστασιακά. Ξεκινήστε μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις - είναι το εικονίδιο με το κλειδί στην κάτω αρχική οθόνη.

Από εδώ, πατήστε "Άλλες ρυθμίσεις".

Κάντε κύλιση μέχρι την τελευταία οθόνη και επιλέξτε "Μορφή μνήμης συστήματος".

Θα ρωτήσει εάν είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Πατήστε "ΟΚ".

Θα χρειαστούν λίγα δευτερόλεπτα για να συνδεθείτε και, στη συνέχεια, θα εμφανιστεί μια προειδοποίηση για να σας ενημερώσουμε τι πρόκειται να συμβεί: όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν. Εάν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, πατήστε "Επόμενο".

Αυτή η οθόνη θα σας ενημερώσει ότι το αναγνωριστικό δικτύου Nintendo θα αποσυνδεθεί από αυτήν τη συσκευή. Πατήστε "Επόμενο".

Η τελική οθόνη θα σας ενημερώσει ότι εάν θέλετε να συνδέσετε το NNID σας με ένα νέο σύστημα 3DS, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μεταφορά συστήματος. Εάν είστε έτοιμοι να μορφοποιήσετε το σύστημα, πατήστε "Μορφοποίηση".

Και αυτό είναι. Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε το 3DS σας από το μηδέν ή να το πουλήσετε για να το απολαύσει κάποιος άλλος.