Πώς να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε έναν λογαριασμό Twitch

Το Twitch είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας streamer να παίζουν παιχνίδια και να συνομιλούν με τις κοινότητές τους. Εάν βαρεθείτε από το Twitch, ωστόσο, ίσως θέλετε να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Δείτε πώς.

Πώς να απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό Twitch

Εάν χρειάζεστε λίγο χρόνο από το Twitch, μπορείτε πρώτα να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να διακόψετε προσωρινά τη δραστηριότητα Twitch και να αποκρύψετε το προφίλ σας από την προβολή. Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε, να συνομιλήσετε ή να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός εάν επιλέξετε να τον ενεργοποιήσετε ξανά.

Αυτή είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε λίγο χρόνο από την πλατφόρμα, αλλά σκέφτεστε να επιστρέψετε αργότερα. Μην ξεχάσετε να τερματίσετε τις ενεργές συνδρομές Twitch Prime και άλλες συνδρομές συνδρομητικών καναλιών πρώτα για να βεβαιωθείτε ότι δεν χρεώνεστε ενώ ο λογαριασμός σας είναι απενεργοποιημένος.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Πώς να εγγραφείτε σε ένα Twitch Streamer χρησιμοποιώντας το Amazon Prime

Εάν ξεχάσετε, μην ανησυχείτε — το Twitch θα πρέπει να τερματίζει αυτές τις συνδρομές αυτόματα μετά τη λήξη τους. Εάν ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας πριν από τη λήξη των συνδρομών, μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα προνόμια που τους συνοδεύουν.

Για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Twitch, μεταβείτε στον ιστότοπο του Twitch και συνδεθείτε. Θα πρέπει να το κάνετε από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, καθώς δεν θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Twitch σε επιτραπέζιους υπολογιστές, iPhone ή Android.

Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε το εικονίδιο του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία. Από το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή "Ρυθμίσεις".

Στη σελίδα ρυθμίσεων Twitch, μεταβείτε στο κάτω μέρος μέχρι να φτάσετε στην ενότητα "Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας Twitch" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Απενεργοποίηση λογαριασμού".

Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός Twitch με τον οποίο είστε συνδεδεμένοι είναι ο λογαριασμός που θέλετε να απενεργοποιήσετε. Εάν θέλετε, μπορείτε να δώσετε έναν λόγο στο πλαίσιο "Πείτε μας γιατί απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας", αλλά αυτό είναι εντελώς προαιρετικό.

Μόλις είστε έτοιμοι να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Απενεργοποίηση λογαριασμού".

Ο λογαριασμός σας θα πρέπει τώρα να απενεργοποιηθεί. Θα αποσυνδεθείτε από το Twitch και θα πρέπει να διακοπεί όλη η δραστηριότητα στον λογαριασμό σας.

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε εκ νέου τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή, συνδεθείτε ξανά στο Twitch από τον ιστότοπο της επιφάνειας εργασίας της υπηρεσίας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού που έχετε απενεργοποιήσει.

Θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να επανενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας - κάντε κλικ στην επιλογή "Επανενεργοποίηση" για να το κάνετε.

Αυτό θα επαναφέρει τον λογαριασμό σας, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε τη ροή ή να δείτε άλλες ταινίες.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Twitch

Η απενεργοποίηση του λογαριασμού Twitch σάς δίνει τη δυνατότητα να τον επαναφέρετε εάν θέλετε ή θέλετε αργότερα. Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Twitch, μπορείτε, αλλά αυτό θα διαγράψει οριστικά όλα όσα συνδέονται με αυτόν τον λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων των φίλων, των συνδρομών και των καναλιών που ακολουθούν.

Δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε το λογαριασμό σας μόλις τον διαγράψετε και άλλοι χρήστες θα μπορούν να διεκδικήσουν το αναγνωριστικό χρήστη σας μόλις ανακυκλωθεί. Εάν δεν είστε σίγουροι, απενεργοποιήστε πρώτα τον λογαριασμό σας - μπορείτε πάντα να διαγράψετε τον λογαριασμό σας αργότερα.

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Twitch, μεταβείτε στη σελίδα διαγραφής λογαριασμού στον ιστότοπο Twitch. Αυτός ο σύνδεσμος δεν είναι εύκολα προσβάσιμος, επομένως θα πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο μη αυτόματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα. Εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι, θα πρέπει να το κάνετε πρώτα.

Μπορείτε να δώσετε έναν λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο πλαίσιο που παρέχεται, αλλά αυτό είναι προαιρετικό. Μόλις είστε έτοιμοι να διαγράψετε τον λογαριασμό, κάντε κλικ στο κουμπί "Διαγραφή λογαριασμού".

Το Twitch θα επιβεβαιώσει ότι ο λογαριασμός σας έχει διαγραφεί με ένα μήνυμα που το λέει. Μόλις εμφανιστεί, ο λογαριασμός Twitch, οι ρυθμίσεις και όλα τα άλλα σχετικά δεδομένα θα διαγραφούν.

Δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας μόλις το κάνετε αυτό, αλλά μπορείτε να εγγράψετε ξανά τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το ίδιο αναγνωριστικό χρήστη, εάν το επιθυμείτε.