Πώς να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας Netflix σε κάθε συσκευή που το χρησιμοποιεί

Εάν έχετε συνδεθεί ποτέ στο λογαριασμό σας στο Netflix στη συσκευή ενός άλλου ατόμου ή το έχετε αφήσει συνδεδεμένο σε μια συσκευή που δεν χρησιμοποιείτε πλέον, ξέρετε πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι - ειδικά αν κάποιος άλλος παρακολουθεί εκπομπές στον λογαριασμό σας και σας ξεκινά . Δείτε πώς μπορείτε να αποσυνδεθείτε από όλες τις περιόδους σύνδεσης Netflix με ένα απλό κουμπί.

Για να το κάνετε αυτό από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, επισκεφθείτε πρώτα το Netflix.com και κάντε κλικ στο προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο "Ο λογαριασμός σας".

Στην επόμενη οθόνη, μετακινηθείτε προς τα κάτω στις Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο "Έξοδος από όλες τις συσκευές".

Τώρα κάντε κλικ στο "Έξοδος" και ο λογαριασμός σας Netflix θα αποσυνδεθεί από όλες τις συσκευές.

Για να επιτύχετε το ίδιο πράγμα χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές iOS και Android, ανοίξτε πρώτα την εφαρμογή και μετά πατήστε το εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία.

Όταν ανοίξει αυτή η διαφάνεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε "Λογαριασμός".

Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε "Έξοδος από όλες τις συσκευές".

Τέλος, πατήστε "Έξοδος" και τελειώσατε.

Υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις που πρέπει να γνωρίζετε όταν το κάνετε αυτό. Πρώτον, όπως λέει, μπορεί να χρειαστούν έως και 8 ώρες για να εφαρμοστεί η αλλαγή σε όλες τις συσκευές. Επίσης, αυτή η μέθοδος θα αποσυνδεθεί από όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της δικής σας - οπότε θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά σε κάθε συσκευή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με τον λογαριασμό σας στο Netflix.